zondag 8 oktober 2017

Broodjes van 't Gazetje te winnen bij El Clásico!

Voorspel de eindscore van Kanne - Vroenhoven en win lekkere broodjes van 't Gazetje

Zondag 15 oktober speelt Kanne VV tegen K. Vroenhoven VV. Omdat we deze klassieker van het 4de provinciale voetbal niet zomaar voorbij willen laten gaan, organiseren we alweer een broodjeswedstrijd.

Wat kan ik winnen?
Jij en een maatje kunnen x-aantal broodjes winnen. Hoeveel? Dat hangt van jouw voorspelling en de eindstand af. Het aantal broodjes dat je wint, is gelijk aan het aantal doelpunten van de winnaar. Bijvoorbeeld: jij voorspelt de score 2-4, dan winnen jij en je maatje 4 broodjes. Denk jij dat het gelijkspel wordt, bv. 3-3? Dan krijg je 3 broodjes. Hebben we meerdere personen met dezelfde juiste voorspelling? Dan doen we een eerlijke loting onder onze winnaars.

Is dat alles?
’t Gazetje heeft ook een eigen ‘bookie-rating’ systeem! Op basis van geschiedenis en huidige ranking is Kanne VV de underdog, dus we doen voor de supporters van Kanne een extra inspanning. Wint Kanne van Vroenhoven dan krijg je het dubbel aantal broodjes. Bijvoorbeeld: jij voorspelt dat Kanne wint met 4-2, dan krijg jij géén 4 maar 8 broodjes!! SPANNING VERZEKERD!!!

Wat moet ik doen?
• Like & Deel dit bericht
• Voorspel jouw score
• Tag de maatjes met wie jij je broodje(s) wil delen
• Zorg dat jij en je maatje ’t Gazetje leuk vinden

Op naar een leuke match met veel uitbundige supporters!

Meest gelezen publicaties afgelopen 30 dagen

Zoeken in Riemst