woensdag 5 juli 2017

Ontwerp je eigen broodje - De Finale

De allereerste broodjeswedstrijd van 't Gazetje is bijna afgelopen. Het moment is eindelijk daar om de vijf grote kandidaten te onthullen. De inzendingen waren talrijk, origineel, soms onmogelijk om te realiseren maar vooral met liefde gemaakt ... door jullie. De grote vijf broodjes die kans maken om te verschijnen op het bord zijn:

  • het Broodje Zon; ontworpen door Vrijens Wendy. Voor wie thuis is, alle foto's van vrienden en collega's op Facebook ziet en zich toch op vakantie wilt voelen; carpaccio, schilfers parmezaan, olijfolie & zongedroogde tomaatjes sieren dit broodje.
  • the Meat Lover; ontworpen door Timothy Thoelen. The Meat Lover; u raadt het al! Zonder graten! Een broodje met ham, boulet, spek & groenten (dat laatste is een afgeraden optie).
  • the Salmon Dance; ontworpen door Maikel Schiepers. Omdat wij geen vragen stellen bij de keuze van uw danspartner; een broodje met rode pesto met gerookte zalm mozzarella, rucola salade & een tikkeltje balsamico.
  • een Sanneke; ontworpen door Sanne Haesen. Een klassieker voor in de namiddag in het weekend, nu op een broodje, spek met onze eigen goeie Limburgse siroop.
  • een Sjakie; ontworpen door Jacques Vaissier. Laten we eerlijk zijn, u houdt van saté saus; kip, bicky uitjes, tomaatjes, een klein beetje sambal met ... saté saus. 
Wil je stemmen op jouw favoriete kandidaat, klik dan hier.


klik op de namen voor de uitvinders achter het broodje te zien maar laat dat vooral jullie beslissing niet bëinvloeden ;), Excuseer maar Maikel Schiepers beschikt niet over facebook (zover wij weten).

Meest gelezen publicaties afgelopen 30 dagen

Zoeken in Riemst