donderdag 15 juni 2017

Reglement broodjeswedstrijd

Om de inzendingen van onze broodjeswedstrijd vlot te laten verlopen, gelden er volgende regels:
 1. Vermeld je naam, anonieme inzendingen zijn niet geldig
 2. Vermeld de naam van je broodje
 3. Vermeld de ingrediënten en eventuele bereidingswijze
 4. Inzendingen zijn geldig t.e.m. 25/6/2017
Als de deadline van het inzenden is afgelopen; op 25/6/2017 23h59, dan zal het team van ’t Gazetje haar eigen vijf favorieten selecteren. Deze worden online gedeeld via de website en Facebook-pagina. Daarna zal het broodje met de meeste stemmen voor de datum 8/7/2017 23h59 als winnaar worden bestempeld. De uiteindelijk winnaar zal gedurende de rest van de zomer wekelijks beloond worden met een gratis broodje.
Houd bij een inzending rekening met volgende zaken:
 1. Er mogen ingrediënten worden gebruikt die nog niet aanwezig zijn in het gamma. Een redelijke hoeveelheid nieuwe ingrediënten zijn toegelaten maar het mag niet enkel om nieuwe gaan.
 2. Indien er nieuwe ingrediënten zijn, mogen deze niet te duur zijn.
 3. We zijn geen professionele chef-koks, de bereidingswijze van het nieuwe broodje mag niet te ingewikkeld zijn en alle noodzakelijke apparatuur moet reeds aanwezig zijn in ’t Gazetje.
 4. Om een goede service aan onze klanten te garanderen, mag de bereidingstijd niet te lang zijn.
 5. Voor de naam van het broodje, zijn we zeker benieuwd naar de originele inzendingen. We zijn echter een zaak met een klantenbestand van mensen met verschillende leeftijden, afkomsten, levensovertuigingen en politieke voorkeuren. Vermijd namen die aanstootgevend of beledigend zijn.
 6. Je mag samenstellingen doorsturen van broodjes die ‘reeds bestaan’ en deze een eigen naam geven. Natuurlijk zal originaliteit beter beoordeeld worden.
Verder zijn er nog enkele juridische zaken die het vermelden waard zijn.
 1. Door deel te nemen aan deze wedstrijd sta je toe dat krantenwinkel ’t Gazetje het broodje met de receptuur; zoals door jou aangegeven, mag doorverkopen, onder de naam; doorgegeven door jou, of een andere vorm. Buiten het wekelijkse broodje; gedurende de zomerperiode van het jaar 2017, maak je geen aanspraak op enige financiële compensatie onder welke vorm dan ook.
 2. Het team van 't Gazetje beslist zelf welke vijf inzendingen geselecteerd worden en op de Facebook-pagina worden gepost. Onder geen enkele voorwaarde kan deze beslissing beïnvloed worden.
 3. We zijn niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke uitkomst van de winnaar. Deze zal door middel van stemmen op Facebook; en enkel via deze manier, beslist worden. Iedere kandidaat is vrij om op eigen wijze stemmen te genereren voor zijn/haar inzending.
 4. Mochten er gebreken zijn aan de inzending die voordien niet zichtbaar waren, dan wordt deze uit het assortiment verwijderd.

Meest gelezen publicaties afgelopen 30 dagen

Zoeken in Riemst